Vastgoed- en facilitair managers

Hoe Cygnus vastgoed- en facilitair managers ondersteunt

Als vastgoed- of facilitair manager staat u voor de taak om de veiligheid en het welzijn van bewoners en gebruikers van uw gebouwen te waarborgen. Cygnus begrijpt deze uitdagingen en biedt passende oplossingen. 

Al meer dan 10.000
devices geinstalleerd

Optimale veiligheid door vroegtijdige detectie

Het is van cruciaal belang om een potentieel gevaar zo vroeg mogelijk te signaleren. Met het SmartNet branddetectiesysteem van Cygnus bereikt u snelle detectie van rook en vuur, waardoor bewoners tijdig gewaarschuwd worden. Ook kunnen brandweerlieden gebruikmaken van geavanceerde systeemintelligentie om snel de bron van een alarm te lokaliseren, wat cruciaal is om schade aan het pand te beperken.

De voordelen van het draadloos SmartNet systeem

Een draadloos alarmsysteem betekent minder gedoe, snellere installatie en optimale bescherming: 

  • Minimale overlast en downtime: installatie is vaak binnen enkele uren gerealiseerd. 
  • Ideaal voor historische gebouwen en esthetisch belangrijke ruimtes: geen kabels of ingrijpende werkzaamheden. 
  • Duurzaam: minder bekabeling betekent een kleinere ecologische voetafdruk en minder bezoeken van ingenieurs. 
Al meer dan 10.000
devices geinstalleerd

Betrouwbaarheid en naleving van de wetgeving

Het kiezen van een deskundige installateur en systemen gecertificeerd door derden, zoals SmartNet, verzekert dat u voldoet aan de huidige brandveiligheidsvoorschriften. Ook draagt u actief bij aan de veiligheid van iedereen in uw gebouw. 

Het SmartNet branddetectiesysteem is ontworpen met het oog op eindgebruikers. Hierdoor kunnen uw teams het systeem gemakkelijk beheren en gebruiken en is er slechts minimale training nodig. Dit zorgt voor een soepele integratie in uw bestaande processen.  

Met Cygnus bent u verzekerd van een betrouwbaar en geavanceerd branddetectiesysteem dat perfect aansluit bij de uitdagingen van vastgoed- en facilitair management.