Aannemers

Hoe Cygnus aannemers ondersteunt bij brandveiligheid

Als aannemer hebt u te maken met talloze details en factoren tijdens de uitvoering van een bouwproject. Brandveiligheid mag hierbij absoluut niet over het hoofd worden gezien. Gelukkig hoeft u geen expert te zijn in deze niche – daarvoor hebben wij de expertise en de oplossingen in huis. 

Al meer dan 10.000
devices geinstalleerd

Gemak en efficiëntie in branddetectie

Het mag duidelijk zijn: de branddetectie- en alarmsystemen van Cygnus zijn ontworpen met aannemers in gedachten. Wat betekent dit concreet? 

  • Uitgebreide technische ondersteuning: Of het nu gaat om het ontwerpproces, de installatie of de inbedrijfstelling, ons team staat klaar om u te voorzien van de nodige kennis en begeleiding. U hoeft niet de ins en outs van brandveiligheid te kennen; wij vullen die kennis voor u in.  
  • Eenvoudige specificatie en installatie: We weten dat tijd geld is in de bouwsector. Daarom zijn onze branddetectiesystemen niet alleen gemakkelijk te specificeren, maar ook snel en eenvoudig te installeren. 
  • Besparingen op arbeidskosten: Onze draadloze branddetectiesystemen verminderen de noodzaak van uitgebreide bekabeling, wat leidt tot significante besparingen op arbeidsuren en dus op kosten. 
  • Bescherming van uw marges: Door te kiezen voor efficiëntie en kwaliteit, zorgt u voor een soepeler projectverloop en minder onvoorziene kosten, wat uw winstmarges ten goede komt. 
Al meer dan 10.000
devices geinstalleerd

Vertrouwen na de installatie

Met een project voltooid, wilt u natuurlijk dat alles soepel blijft verlopen. Onze ongeëvenaarde klantenservice en technische ondersteuning staan garant voor dit vertrouwen. Mochten er na de installatie toch vraagstukken of problemen ontstaan, dan zijn we er snel bij om deze op te lossen. 

Onze branddetectiesystemen voldoet aan Europese normen 
Uw reputatie als aannemer wordt mede bepaald door de kwaliteit en betrouwbaarheid van de gebruikte systemen. Met Cygnus kiest u voor branddetectie- en alarmsystemen die voldoen aan alle relevante Europese productnormen. Ze zijn bovendien volledig compatibel met de installatienorm BS 5839-1. Dit betekent niet alleen dat u een betrouwbaar en hoogwaardig systeem installeert, maar ook dat u zichzelf onderscheidt van concurrenten die wellicht minder strikte normen hanteren.