Finkers Safety

Voorstellen

Onze missie

Om efficiënte, betrouwbare, baanbrekende systemen en ondersteuning van wereldklasse te leveren. Het is onze visie om een voortrekkersrol te spelen op het gebied van draadloze brandalarmtechnologie door haalbare, gebruiksvriendelijke draadloze opties te leveren voor elke toepassing met bedrading.

Al meer dan 10.000
devices geinstalleerd

Waarom doen we het?

Onze uitdaging ligt in de mogelijkheid om veiligheid betrouwbaar en eenvoudig te maken. Dit doen we door onze, in eigen beheer, ontwikkelde oplossingen met de beste producten in de markt samen te laten werken.

Onze specialisme

Wij zijn gespecialiseerd in de verkoop van draadloze branddetectie- en alarmsystemen voor commerciële, industriële en bouwtoepassingen. Onze toonaangevende positie in de draadloze brandbeveiligingsapparatuur- en radiocommunicatie-industrie is te danken aan onze uitgebreide kennis en jarenlange ervaring. We bieden innovatieve oplossingen die gebaseerd zijn op de nieuwste inzichten in de sector, geavanceerde technologie en optimale gebruikerservaring.

Daarnaast voldoen al onze producten aan de strengste brandveiligheidsnormen en -richtlijnen. Deze normen en voorschriften vormen de ruggengraat van al onze levensreddende producten en zijn de kern van onze bedrijfsfilosofie. Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat al onze producten worden vervaardigd volgens de hoogste industriële standaarden, waarbij veiligheid altijd onze topprioriteit is.

Met name door samenwerking in en met de branche hebben wij deze positie verkregen.