Consultants & adviseurs

Hoe Cygnus SmartNet adviseurs en consultants kan ondersteunen

In uw rol als adviseur of consultant draagt u een grote verantwoordelijkheid. Uw klanten vertrouwen op uw expertise om hen te begeleiden bij het kiezen van systemen die niet alleen efficiënt en betrouwbaar zijn, maar ook toekomstbestendig en kosteneffectief. Het aanbevelen van het juiste branddetectiesysteem kan het verschil maken. Met Cygnus staat u sterk! 

Al meer dan 10.000
devices geinstalleerd

SmartNet: toegevoegde waarde voor uw adviezen

Met het SmartNet branddetectiesysteem van Cygnus biedt u een combinatie van technologische vooruitgang en betrouwbaarheid. Dit systeem garandeert vroegtijdige detectie en nauwkeurige lokalisatie, een troef in uw adviesportfolio waarmee u de veiligheid van uw klanten kunt waarborgen. 

Een oplossing met minimale hinder 

Cygnus draadloze systeem betekent minder verstoring tijdens installaties. Dit is een sterk verkoopargument voor uw klanten die hun dagelijkse operaties zonder onderbreking willen voortzetten. Bovendien is het systeem milieuvriendelijk door het verminderd gebruik van kabels, een pluspunt dat de hedendaagse klant zeker zal waarderen. 

Door SmartNet van Cygnus te adviseren, een door derden gecertificeerd systeem, zorgt u ervoor dat uw klanten voldoen aan alle brandveiligheidsvoorschriften. U laat daarmee zien dat u zich inzet voor hun beste belang. 

Al meer dan 10.000
devices geinstalleerd

Waarom kiezen voor SmartNet

Het gebruiksvriendelijke design van SmartNet betekent dat de klanten van uw klanten het systeem gemakkelijk kunnen hanteren. Zo zorgt u niet alleen voor een veilige, maar ook voor een gebruiksvriendelijke oplossing voor hun eindgebruikers.