Voor wie?

Rookmelder Installateurs

Als installateur van branddetectie- en alarmsystemen moet u in staat zijn om uw klanten een oplossing te bieden die geschikt is voor het beoogde doel, kosteneffectief is en snel geïnstalleerd kan worden. Wij van Finkers Safety hebben voor u de oplossing.  

Aannemers

Als aannemer hebt u mogelijk niet het voordeel van een uitgebreide personeelsbezetting of de tijd om kabels aan te leggen en te installeren. Bovendien wilt u een systeem dat eenvoudig te specificeren is en gemakkelijk te prijzen is voor vaste contracten. Wij hebben voor u de oplossing.  

Distributeurs

Als distributeur van branddetectie- en alarmsystemen dient u in staat te zijn om een voldoende breed scala aan producten en systeemtypen op voorraad te hebben om aan de vraag van klanten te voldoen. Finkers Safety kan u helpen bij deze voorraad.  

Vastgoed- en facilitair managers

Als facilitair- of vastgoedmanager is uw prioriteit om naleving te waarborgen en normen te handhaven om de mensen en eigendommen op uw locatie te beschermen. Met onze Smartnet Solution biedt Finkers Safety u die veiligheid.  

Consultants & adviseurs

Als een brandveiligheidsspecialist of adviseur dient u in staat te zijn een systeem te specificeren of aan te bevelen dat zeer betrouwbaar is, voldoet aan alle relevante normen en een eersteklas prestatieniveau heeft. Finkers Safety kan u daarbij helpen.